+355 67 545 1324 Kërko

https://dopeisazh.com
+355 67 545 1324

Rreth Nesh

I Pasionuar pas Anbienteve te Gjelberta Ne fushen e Gjelberimit
Teoria dhe Praktika eshte marre ne Angli pasi atje kam punuar dhe sherbyer klienteve Anglez dhe te huaj ,ne Londer fillova nga 2003-2009 dhe gjithashtu vazhdova shkollen ne Tirane derisa u kualifikova me nje Diplome ne fushen e Gjelberimit,
Stafi jon eshte i Specializuar ne te gjitha drejtimet per Projektimin e nje kopshti te thjeshte ne ate Modern/Peizazh ,Stafi yne eshte I gatshem te transformoje dhe te dekoroje kopshte-Lulishte te medhaja dhe te vogla ne menyren Estetike dhe ne kohe Rekord


Me 18 vjet Eksperience/pervoje pune