+355 67 545 1324 Kërko

https://dopeisazh.com
+355 67 545 1324

Mbjellja e pemëve dekorative

Mbjellja e pemëve dekorative me forma të ndryshme dhe lule natyrale sezonale, ekipi ynë është i kualifikuar në fushën e mbjelljes së luleve në mënyrë perfekte, me madhësi të ndryshme dhe emra të ndryshëm