+355 67 545 1324 Kërko

https://dopeisazh.com
+355 67 545 1324

Arredim, dekorim dhe zbukurim te jashtem

Arredim, dekorim dhe zbukurim te jashtem. Ekipi yne eshte mjaft i afte ne zbukurimin e ambienteve te jashtme,per mbjelljen e pemeve dekorative dhe luleve natyrale sezonale ne qytetin e Tiranes ,duke u informuar dhe bazuar ne perputhje me lendinen/kopshtin e gjelbert ekzistuese , dhe me nje cmim shume te leverdishem