+355 67 545 1324 Kërko

https://dopeisazh.com
+355 67 545 1324

Biznes


Imitim Pllake
Imitim Pllake

Jeni duke kerkuar nje Ekip kopetent per Transfomimin e nje kopshti te thjeshte ne ate Modern duke e dekoruar Imitim pllake (Me Stampim) Zgjedhja e Formes dhe e ngjyres eshte e juaja ,Brigada jone ofro...

Arredim, dekorim dhe zbukurim te jashtem
Arredim, dekorim dhe zbukurim te jashtem

Arredim, dekorim dhe zbukurim te jashtem. Ekipi yne eshte mjaft i afte ne zbukurimin e ambienteve te jashtme,per mbjelljen e pemeve dekorative dhe luleve natyrale sezonale ne qytetin e Tiranes ,duke u...

Prerja e sistemeve të ujitjes me mbrojtje
Prerja e sistemeve të ujitjes me mbrojtje

Prerja e sistemeve të ujitjes me mbrojtje Sistemet e ujitjes me pop-up prerëse ofrojnë një dizajn profesional bazuar në kopshtin tuaj. Sistemet e ujitjes në avantazh kom...

Mbjellja e pemëve dekorative
Mbjellja e pemëve dekorative

Mbjellja e pemëve dekorative me forma të ndryshme dhe lule natyrale sezonale, ekipi ynë është i kualifikuar në fushën e mbjelljes së luleve në mënyr&e...

Tapeti me barin natyral
Tapeti me barin natyral

Nuk ka asgjë më të kënaqshme sesa marrja e një transformimi të menjëhershëm të kopshtit tuaj me instalimin e ri të Tapetit te barit natyral. Dhe kur p...

Shumë njerëz ëndërrojnë të kenë një kopsht
Shumë njerëz ëndërrojnë të kenë një kopsht

Shumë njerëz ëndërrojnë të kenë një kopsht në Tirane dhe të mendojnë për të gjithë kohën që ata do të kalojnë ...

Gardhet janë një shtesë e shkëlqyeshme për çdo kopsht
Gardhet janë një shtesë e shkëlqyeshme për çdo kopsht

Gardhet janë një shtesë e shkëlqyeshme për çdo kopsht.Ato japin një ndjenjë të çuditshme, komode, si dhe shtojnë një shtresë shtes&...

Pamja e përgjithshme e kopshtit
Pamja e përgjithshme e kopshtit

Ne do t'ju ndihmojmë të transformoni pamjen e përgjithshme të kopshtit tuajNjë nga mënyrat më të thjeshta për të ndriçuar kopshtin tuaj, duke r...

Kositja e Lëndinës
Kositja e Lëndinës

Për shumë njerëz, kositja e lëndinës është një nga aspektet më të rëndësishme të të gjitha shërbimeve të kopshtarisë...

Prerja e Gardheve
Prerja e Gardheve

Prerja e gardheve mund të rezultojë të jetë një nga pjesët më të vështira kur kujdeseni për kopshtin tuaj. Shpesh duhet më shumë kohë s...