+355 67 545 1324 Kërko

https://dopeisazh.com
+355 67 545 1324

Sherbime


Ndertojme mur me tulle, me Blloqe, me gure
Ndertojme mur me tulle, me Blloqe, me gure

Per te Arritur nje siguri shumevjecare dhe nje ndarje te sigurte nga komshiu ose murndares ne kopshtin tuaj Ekzistuese ,Ekipi yne eshte I gatshem te ndertoje murmetulle, me Blloqe,me gure etj me nje c...

Pemet e rritura dhe te vjetera
Pemet e rritura dhe te vjetera

Ndiheni te pasigurte nga Pemet e rritura te cilet jane vjetersuar shume ose nga fatkeqesite natyrore te cilat jane thyer nga era Profesionist tane jane ne gadishmeri ne Prerjen dhe shkurtimin e Pemeve...

Prerje, shkurtim, heqje
Prerje, shkurtim, heqje

Profesionist ne Prerjen, shkurtimin e Pemes dhe heqjen/shkuljen esaj ne menyren me te mire pa demtuar gje , Perdoren te gjitha mbrojteset perkatese per sigurine e jetes...

Arredim
Arredim

Arredim per Ambient te jashtem te cilesise larte Ekipi yne eshte I gatshem te Transformojne kopshtin Ekzistuese ne disa ishuj ose pergjate murrit rrethues te mbjellin peme dekorative ne menyre Estetik...

Sherbime Oborri
Sherbime Oborri

Nuk mundeni ta mbani Paster oborrin tuaj te paster nga pamundesite e kohes se lire dhe mospajisjes e vegles perkatese per pastrimin e pisllekut , Ekipi yne eshte I gatshem te pastroje ne menyren me te...

Imitim Pllake
Imitim Pllake

Jeni duke kerkuar nje Ekip kopetent per Transfomimin e nje kopshti te thjeshte ne ate Modern duke e dekoruar Imitim pllake (Me Stampim) Zgjedhja e Formes dhe e ngjyres eshte e juaja ,Brigada jone ofro...

Sherbime
Sherbime

● Mirembajtje kopshtesh● Prerje Bari rregullisht ● Plehrim bari rregullisht● Trajtim ushqyes gjethore tre Elementesh● Disefektim kunder kalbezimit ● Riparim Tapet Bari Natyrale ● Riparim...

Arredim, dekorim dhe zbukurim te jashtem
Arredim, dekorim dhe zbukurim te jashtem

Arredim, dekorim dhe zbukurim te jashtem. Ekipi yne eshte mjaft i afte ne zbukurimin e ambienteve te jashtme,per mbjelljen e pemeve dekorative dhe luleve natyrale sezonale ne qytetin e Tiranes ,duke u...

Vlerësim i shpejtë dhe i thjeshtë
Vlerësim i shpejtë dhe i thjeshtë

Vlerësim i shpejtë dhe i thjeshtë i asaj që mund të arrihet në kopshtin tuajNëse jeni duke kërkuar një mënyrë për të siguruar një ...

Mirembajtja e Kopshtit
Mirembajtja e Kopshtit

Për shumë njerëz, kopshti është një nga gjërat më të vështira për tu mbajtur i rregullt dhe për tu dukur i shkëlqyeshëm. Gjithasht...