+355 67 545 1324 Kërko

https://dopeisazh.com
+355 67 545 1324

Ndertojme mur me tulle, me Blloqe, me gure

Per te Arritur nje siguri shumevjecare dhe nje ndarje te sigurte nga komshiu ose murndares ne kopshtin tuaj Ekzistuese ,Ekipi yne eshte I gatshem te ndertoje murmetulle, me Blloqe,me gure etj me nje cmim te mire dhe klienti te kenaqet duke e vlersuar punen Profesionale