+355 67 545 1324 Kërko

https://dopeisazh.com
+355 67 545 1324

Pemet e rritura dhe te vjetera

Ndiheni te pasigurte nga Pemet e rritura te cilet jane vjetersuar shume ose nga fatkeqesite natyrore te cilat jane thyer nga era Profesionist tane jane ne gadishmeri ne Prerjen dhe shkurtimin e Pemeve te medhaja dhe te vogla si shkuljen dhe largimin e tyre nga vendi Ekzistues
Perdoren masa mbrojtese per sigurimin e jetes....