+355 67 545 1324 Kërko

https://dopeisazh.com
+355 67 545 1324
Imitim Pllake
Imitim Pllake

Jeni duke kerkuar nje Ekip kopetent per Transfomimin e nje kopshti te thjeshte ne ate Modern duke e dekoruar Imitim pllake (Me Stampim) Zgjedhja e Formes dhe e ngjyres eshte e juaja ,Brigada jone ofro...

Arredim, dekorim dhe zbukurim te jashtem
Arredim, dekorim dhe zbukurim te jashtem

Arredim, dekorim dhe zbukurim te jashtem. Ekipi yne eshte mjaft i afte ne zbukurimin e ambienteve te jashtme,per mbjelljen e pemeve dekorative dhe luleve natyrale sezonale ne qytetin e Tiranes ,duke u...

Prerja e sistemeve të ujitjes me mbrojtje
Prerja e sistemeve të ujitjes me mbrojtje

Prerja e sistemeve të ujitjes me mbrojtje Sistemet e ujitjes me pop-up prerëse ofrojnë një dizajn profesional bazuar në kopshtin tuaj. Sistemet e ujitjes në avantazh kom...

Mbjellja e pemëve dekorative
Mbjellja e pemëve dekorative

Mbjellja e pemëve dekorative me forma të ndryshme dhe lule natyrale sezonale, ekipi ynë është i kualifikuar në fushën e mbjelljes së luleve në mënyr&e...

Tapeti me barin natyral
Tapeti me barin natyral

Nuk ka asgjë më të kënaqshme sesa marrja e një transformimi të menjëhershëm të kopshtit tuaj me instalimin e ri të Tapetit te barit natyral. Dhe kur p...

Shumë njerëz ëndërrojnë të kenë një kopsht
Shumë njerëz ëndërrojnë të kenë një kopsht

Shumë njerëz ëndërrojnë të kenë një kopsht në Tirane dhe të mendojnë për të gjithë kohën që ata do të kalojnë ...

Sherbime


Ndertojme mur me tulle, me Blloqe, me gure
Ndertojme mur me tulle, me Blloqe, me gure

Per te Arritur nje siguri shumevjecare dhe nje ndarje te sigurte nga komshiu ose murndares ne kopshtin tuaj Ekzistuese ,Ekipi yne eshte I gatshem te ndertoje murmetulle, me Blloqe,me gure etj me nje c...

Pemet e rritura dhe te vjetera
Pemet e rritura dhe te vjetera

Ndiheni te pasigurte nga Pemet e rritura te cilet jane vjetersuar shume ose nga fatkeqesite natyrore te cilat jane thyer nga era Profesionist tane jane ne gadishmeri ne Prerjen dhe shkurtimin e Pemeve...

Prerje, shkurtim, heqje
Prerje, shkurtim, heqje

Profesionist ne Prerjen, shkurtimin e Pemes dhe heqjen/shkuljen esaj ne menyren me te mire pa demtuar gje , Perdoren te gjitha mbrojteset perkatese per sigurine e jetes...

Arredim
Arredim

Arredim per Ambient te jashtem te cilesise larte Ekipi yne eshte I gatshem te Transformojne kopshtin Ekzistuese ne disa ishuj ose pergjate murrit rrethues te mbjellin peme dekorative ne menyre Estetik...

Sherbime Oborri
Sherbime Oborri

Nuk mundeni ta mbani Paster oborrin tuaj te paster nga pamundesite e kohes se lire dhe mospajisjes e vegles perkatese per pastrimin e pisllekut , Ekipi yne eshte I gatshem te pastroje ne menyren me te...

Imitim Pllake
Imitim Pllake

Jeni duke kerkuar nje Ekip kopetent per Transfomimin e nje kopshti te thjeshte ne ate Modern duke e dekoruar Imitim pllake (Me Stampim) Zgjedhja e Formes dhe e ngjyres eshte e juaja ,Brigada jone ofro...

Regjistrohuni në Buletin

Biznes